Bruidsfotografie

For the couples who dare
to love boldly

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! In deze spannende tijd van voorbereidingen, of jullie trouwdag nu nog ver weg is of al snel nadert, het is een bijzondere tijd waar jullie naar toe leven. 

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

een dag om nooit te vergeten

Als jullie fotograaf streef ik ernaar om dé grote dag op een warme, persoonlijke en sfeervolle manier vast te leggen. Dit doe ik door samen met jullie te ontdekken wat echt belangrijk is. Welke momenten mogen niet ontbreken en wat maakt jullie als koppel uniek? Vertel me jullie wensen en ideeën voor jullie mooiste dag. Ik geniet van het fotograferen van bruiloften, het vastleggen van die bijzonder dag vol liefde.

Bruidsfotografie

werkwijze

Als bruidspaar staan jullie in de spotlights, maar er gebeurt nog veel meer om jullie heen. Dat leg ik als fotografische sluipschutter allemaal vast. Terwijl jullie volop aan het genieten zijn van jullie dag, beweeg ik me rond en zie alles vanuit een ander perspectief. Er zijn veel momenten, zoals familie en vrienden die een traantje laten, kinderen die iets geks uithalen of iets dat zich op de achtergrond afspeelt, dat jullie op de dag zelf niet hebben meegekregen. Dat is dan super leuk om terug te zien in de reportage.

Vaak hoor ik van het bruidspaar dat ze amper hebben gemerkt dat ik er was. En zo hoort dat! Uiteraard zijn er de groepsfoto’s en enkele foto’s tijdens de bruidsshoot die geposeerd zijn, waar ik hier en daar wat aanwijzingen zal geven. Maar de rest van de foto’s zijn momentopnames die ik met mijn lens vang om de ‘feel’ van de dag op de juiste manier weergeven. Niet geforceerd, niks moet, het is jullie dag!

Jullie kunnen natuurlijk niet wachten op de foto’s! Dat hoeft ook niet.
Binnen 3 weken na jullie grote dag ontvangen jullie de complete bruidsreportage op een mooie usb-stick met foto-cadeau!

Investering

Bruidsfotografie is een investering voor later. Het is misschien wel de belangrijkste investering van jullie huwelijk. De foto’s zijn een blijvende en tastbare herinnering voor later!

pakket brons

Kennismaking en voorbereiding

6 uur fotografie

foto’s in kleur en zwartwit

+/- 200 digitale nabewerkte foto’s

Mini album 15x15cm, 10 pagina’s

Aangeleverd binnen 3 weken 

€ 1349,-

pakket zilver

Kennismaking en voorbereiding

8 uur fotografie

foto’s in kleur en zwartwit

+/- 300 digitale nabewerkte foto’s

Album 20x20cm, 20 pagina’s

Aangeleverd binnen 3 weken

€ 1749,-

pakket goud

Kennismaking en voorbereiding

10 uur fotografie

foto’s in kleur en zwartwit

+/- 400 digitale nabewerkte foto’s

Luxe album 30x30cm, 30 pagina’s

Aangeleverd binnen 3 weken

€ 2149,-

liefdesverhalen

let's meet

Zijn jullie enthousiast geworden en spreekt mijn stijl jullie aan? Boek dan snel een koffie-date! Ik kom graag naar jullie toe voor een kennismakingsgesprek. 

Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: 

info@studiofotozo.nl 
+31 645 328 374

of stuur me een Whatsapp berichtje!


veel gestelde vragen

Voor zowel het bruidspaar, als de fotograaf is een bruiloft een intensieve dag. Na een nachtje goed slapen, ga ik meteen aan de slag! De volgende dag ontvangen jullie namelijk al een sneak preview van 10-15 foto’s om samen van na te genieten. Direct na de bruiloft plan ik tijd in voor de nabewerking, omdat ik jullie na zo’n mooie dag niet te lang in spanning wil houden. Binnen 3 weken ontvangen jullie de complete bruidsreportage, zowel in kleur als zwart wit. Deze zet ik op een mooie usb en kom ik, samen met een bijzonder foto-cadeau, persoonlijk langsbrengen. 

De fotoshoot jullie als bruidspaar samen is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Een momentje voor jullie tweetjes, op een bijzondere plek. Vaak krijg ik de vraag hoe lang zo’n shoot duurt. Aangezien de meeste bruidsparen niet wekelijks voor de camera staan, is het belangrijk tijd te nemen voor deze foto’s. In het begin is het wellicht nog even onwennig, maar ik stel jullie op het gemak en laat jullie zo min mogelijk poseren. Uiteraard zal ik wat aanwijzingen geven, maar spontane, natuurlijke foto’s is mijn doel, net als de rest van de dag. Gemiddeld duurt een bruidsshoot 1,5 uur inclusief reistijd naar de locatie. Dan hebben we tijd genoeg om ontspannen op diverse plekjes foto’s te maken. Dat klinkt lang, maar de tijd vliegt op zo’n dag! Willen jullie hier liever niet te veel tijd aan besteden? Dan kan het natuurlijk ook korter. We gaan ons dan niet haasten, maar dan zullen jullie uiteindelijk net iets minder foto’s van jullie tweetjes hebben. Ik ga voor kwaliteit, niet kwantiteit. 

Ik ben superblij te mogen zeggen dat dit gelukkig nog nooit is voorgekomen (…afkloppen op hout). Uiteraard moet ik als fotograaf, wel een plan B hebben voor het geval dat. In een netwerk van fotografen houden we elkaar op de hoogte van de geplande bruiloften en andere evenementen die niet zonder fotograaf mogen komen zitten. Mocht het voorkomen dat ik door een noodlottige gebeurtenis echt niet in staat ben jullie dag te fotograferen, zal ik mijn uiterste best doen een andere fotograaf in te schakelen. Deze zal dan jullie dag in beeld brengen. Vervolgens zal ik op een later moment zelf de nabewerking voor mijn rekening nemen, zodat jullie de foto’s ontvangen in de Studio Foto&Zo-stijl ontvangen waar jullie in eerste instantie ook voor gekozen hebben.

Jazeker! Voor het ontwerpen van een trouwalbum, de trouwkaarten, tafelkaartjes en ander grafisch ontwerp omtrent een bruiloft zijn jullie bij mij ook aan het juiste adres! In elke bruidspakket zit een (klein) fotoalbum inbegrepen. Willen jullie een groter album, met meer foto’s of hebben jullie speciale wensen? Ik werk niet met templates en begin voor iedere klant met een leeg blad. Samen bespreken we jullie wensen en dan ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik maak meerdere ontwerpen die ik finetune, totdat we een album hebben dat jullie dag perfect weergeeft. Voor ontwerpopdrachten in combinatie met een bruiloft hanteer ik speciale tarieven. Hoeveel een album uiteindelijk kost, is ook afhankelijk van de grootte van het boek, het aantal pagina’s, de papierdikte, papiersoort, kaft etc. Hierin kan ik jullie adviseren, voor elk budget kan ik een prachtig album verzorgen om nog lang van na te genieten. 

lieve woorden

Kim en Luuk
Lees verder
Vanaf de eerste kennismaking met Charlotte een vertrouwd gevoel. Ze denkt graag mee om ons te voorzien van het beste advies voor onze trouwdag. Tijdens diverse momenten op onze trouwdag niet eens doorgehad dat Charlotte aanwezig was tot dat we de foto's uiteindelijk zagen. 100% tevreden met de mooie foto's
Bianca en Joris
Lees verder
Charlotte was de fotograaf op onze bruiloft. Wij hebben haar als zeer prettig en professioneel ervaren en het eindresultaat is fantastisch! Zowel wij als onze gasten voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Tevens heeft Charlotte ook onze uitnodigingen ontworpen. Ze verstaat haar vak perfect.
Saskia en Bart
Lees verder
Wat een prachtige foto's hebben we ontvangen en zo snel na de bruiloft. Op de bruidsfoto's na, hebben we amper gemerkt dat ze er was. Het contact ervoor, tijdens en erna verliep erg prettig. We kijken nog vaak in het mooie album dat ze erna voor ons verzorgd heeft.
Vorige
Volgende
CLOSE