Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Deze mooiste dag van jullie leven moet dan ook goed in beeld gebracht worden door middel van onvergetelijke bruidsfotografie! Studio Foto&Zo kan dit voor jullie verzorgen, van een eenvoudige shoot van jullie als bruidspaar op een mooie locatie, tot een complete reportage van de gehele dag.

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten! Een dag om vaak op terug te kijken.

En daar komt mooie bruidsfotografie goed van pas. Vaak hoor ik van het bruidspaar dat ze amper hebben gemerkt dat ik er was. En zo hoort dat! Uiteraard zijn er de groepsfoto’s en enkele foto’s tijdens de bruidsshoot die geposeerd zijn, waar ik hier en daar wat aanwijzingen zal geven. Maar de rest van de foto’s zijn momentopnames die ik met mijn lens vang om de ‘feel’ van de dag op de juiste manier weergeven. Niet geforceerd, niks moet, het is jullie dag!

Bruidsfotografie

Als bruidspaar staan jullie in de spotlights, maar er gebeurt nog veel meer om jullie heen.

Dat leg ik als fotografische sluipschutter allemaal vast. Terwijl jullie volop aan het genieten zijn van jullie dag, beweeg ik me rond en zie alles vanuit een ander perspectief. Vaak zijn er momenten, zoals familie en vrienden die een traantje laten, kinderen die iets geks uithalen of iets dat zich op de achtergrond afspeelt, dat jullie op de dag zelf niet hebben meegekregen. Dat is dan mooi om terug te zien in de reportage.

Lees hier de Brochure 'Love Stories'

Waar moet je bij een bruiloft nu allemaal aan denken? Hoe gaat het contact met de fotograaf? Lees het allemaal eens op jullie gemak door in de Love Stories – bruiloft brochure. 

Bruidsfotografie

Waarom kiezen voor bruidsfotografie bij Studio Foto&Zo?

TOPKWALITEIT

Door jarenlange ervaring met bruidsreportages heb ik de kennis en feeling om jullie dag op de perfecte manier vast te leggen!

PERSOONLIJKE AANPAK

Elke bruiloft is anders en daarom is geen enkele reportage hetzelfde. Samen kijken we naar hoe jullie deze dag in beeld gebracht willen hebben. 

BEELDBEWERKING

Alle foto’s worden tot in detail bewerkt. Ik ben van mening dat foto’s echt moeten blijven, en zoek daarom altijd naar een balans tussen echtheid en bewerking. 

Investering

Bij bruidsfotografie spreek je niet over een tarief, maar over een investering voor later. Bruidsfotografie is misschien wel de belangrijkste investering van jullie huwelijk. De foto’s zijn een blijvende en tastbare herinnering voor later!

Pakket Brons

Gratis kennismaking en voorbereiding

6 uur aanwezig op locatie naar keuze

+/- 200 digitale nabewerkte foto’s

Hoge resolutie

Aangeleverd op usb

€ 900,-

Pakket Zilver

Gratis kennismaking en voorbereiding

8 uur aanwezig op locatie naar keuze

+/- 300 digitale nabewerkte foto’s

Hoge resolutie

Aangeleverd op usb

€ 1200,- 

Pakket Goud

Gratis kennismaking en voorbereiding

10 uur aanwezig op locatie naar keuze

+/- 400 digitale nabewerkte foto’s

Hoge resolutie

Aangeleverd op usb

€ 1500,-

Fotoalbum

Een fotoalbum is niet inbegrepen in de Bruidsfotografie pakketten, maar kan uiteraard wel apart besteld worden. De prijzen van een album zijn zeer divers en afhankelijk van jullie wensen. De prijzen variëren van 150,- tot 800,-. De kosten van het maken van het album komen hier nog bovenop en zijn afhankelijk van het aantal pagina’s

Grafisch ontwerp

Hebben jullie al gedacht aan de uitnodigingen?

Buiten de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk, de keuze van de locatie en een gastenlijst maken, zijn er nog honderd dingen om aan te denken bij het plannen van een bruiloft. Hebben jullie al gedacht aan uitnodigingen? Een menukaart of tafelkaartjes? Wellicht een wegwijzer naar de locatie? Niet alleen voor bruidsfotografie maar ook voor al het grafisch werk omtrent jullie bruiloft, kunnen jullie bij mij terecht. 

Samen zoeken we naar een passende stijl voor jullie mooiste dag! Ik werk niet met templates, maar maak voor ieder bruidspaar iets unieks, geheel naar jullie wens.

Van klassiek tot modern, van maf tot stijlvol, ingetogen of extravagant, iedere bruiloft is uniek met een eigen stijl. Jullie stijl kan goed tot uiting worden gebracht middels grafisch werk dat past bij jullie als paar. Het is lastig om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, maar ik kan jullie helpen om tot de stijl te komen die perfect de sfeer uitdrukt waarin jullie de bruiloft willen houden. Alles is mogelijk, niets is te gek! Persoonlijk en uniek, daar sta ik voor! Vertel me meer over jullie en ik ga aan de slag met ontwerpen!

Grafisch werk is altijd op maatwerk. Er zijn namelijk zoveel maten, papiersoorten en ontwerpen mogelijk. Van eenvoudig tot uitbundig, u kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is mogelijk! Grafisch ontwerp dat o.a. mogelijk is bij Studio Foto&Zo:

* uitnodigingen
* menukaarten
* tafelnaamkaartjes
* wegwijzers
ringdoosje
gastenboek
* bedankkaartjes
* fotoalbumcollage
* en nog veel meer…

Let's meet!

Als fotograaf vind ik het niet alleen belangrijk om je te leren kennen voor een fotoshoot, maar ik vind het ook gewoon heel erg gezellig om even met je te kletsen! 

Via een kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen bespreken om die in de praktijk uit te gaan voeren. Natuurlijk kom ik graag naar jullie toe, maar voel je je prettiger om een digitaal kopje koffie samen te drinken? Via Skype, Zoom of Teams kunnen we elkaar uiteraard in deze tijden ook spreken. 

Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: 

info@studiofotozo.nl 
+31 645 328 374

of stuur me een Whatsapp berichtje!

CLOSE