Fotografie

Een foto is de tastbare herinnering voor later!

Jij bent op zoek naar een fotograaf die niet alleen prachtige foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen foto ervaring. Een fotograaf die met je mee denkt en je helpt bij het plannen voor een geweldig eindresultaat; namelijk fantastische foto’s!

Dan ben je bij Studio Foto&Zo aan het juiste adres!

Fotografie
Fotografie
Fotografie
Fotografie

Bij Studio Foto&Zo ben je aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke shoots!

Van familieportretten tot portretfoto’s met je geliefde, van foto’s van de kinderen tot een bruidsreportage! Zeker bij kinderen vliegt de tijd, voor je het weet zijn ze al groot! En speciale gebeurtenissen, zoals bruiloften en jubileums moeten natuurlijk ook vastgelegd worden. Maar ook op alle andere dagen van het jaar is het leuk om mooie foto’s van jezelf en je dierbaren te hebben.

Ook voor zakelijke fotografie kunt u bij Studio Foto&Zo terecht. Van zakelijke portretten, interieur- en architectuurfotografie tot bedrijfspresentaties en zakelijke evenementen. Benieuwd naar wat Studio Foto&Zo voor uw bedrijf kan doen? Neem dan contact op!

Jullie willen graag een fotoshoot. En nu?

KIES JE PAKKET

Zoveel mogelijkheden, zoveel opties! Kies het pakket dat bij jou past. Kom je er niet uit? Neem contact met me op, dan help ik je graag!

BOEK JE SHOOT

Stuur me een mailtje of bel me om een afspraak te maken. Wees er op tijd bij met het reserveren van de dag van jullie bruiloft!

SHOOTING TIME!

Het is tijd voor de fotoshoot. Ik stel jullie op het gemak zodat echte emoties het eindresultaat zullen zijn op de foto’s!

FOTOKEUZE

Je kiest uit een fotokeuze (een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk) je favoriete foto’s uit. Deze keuze stuur ik binnen 2 dagen naar jullie toe.

HET EINDRESULTAAT

De gekozen foto’s ontvang je digitaal en nabewerkt enkele dagen na het doorgeven van jullie keuze. Deze foto’s ontvang je in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als in zwart wit.

LET'S PRINT!

Wil je je foto’s niet alleen digitaal maar ook in een album of wellicht als een mooie print, aan de muur of in een lijst?

Vraag naar de mogelijkheden.

Wat vinden andere klanten van Studio Foto&Zo?

Tim Heuvel Van Den
Lees verder
Een professionele spontane fotograaf die de tijd neemt om leuke foto's te maken. Ze gaat goed om met kinderen en weet hier de aandacht op een leuke manier naar de camera te richten. We kregen ruimschoots genoeg foto's om onze keuze te maken. Na het doorgeven van onze keuzes kregen we al snel alles doorgestuurd. We zijn super blij met de mooie foto's en zouden Studio Foto&Zo ook zeker aanraden voor anderen. Nogmaals bedankt!
Sophia
Lees verder
Het was onze eerste familie fotoshoot. Charlotte was super aardig, koos voor een prachtig en gevarieerd natuurlandschap en was ook flexibel in de keuze van data. Het resultaat waren mooie foto's waaruit we uiteindelijk meer kozen dan we dachten. Voor ons was het een hele leuke ervaring met mooie resultaten. Bedankt.
Luuk en Kim
Lees verder
Vanaf de eerste kennismaking met Charlotte een vertrouwd gevoel. Ze denkt graag mee om ons te voorzien van het beste advies voor onze trouwdag. Tijdens diverse momenten op onze trouwdag niet eens doorgehad dat Charlotte aanwezig was tot dat we de foto's uiteindelijk zagen. 100% tevreden met de mooie foto's
Vorige
Volgende
CLOSE