Familie

waardevolle momenten

van de kids, je gezin of de hele familie!

Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie

Ongedwongen en persoonlijk. Ik neem de tijd jullie in beeld te brengen zoals jullie echt zijn.

Ik verzorg een professionele fotoshoot voor de hele familie! Uiteraard maak ik het ook leuk voor de kleintjes. Je kiest uit de fotokeuze (een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk) je favoriete foto’s uit en deze krijg je nabewerkt enkele dagen na de fotoshoot digitaal gestuurd. Alle foto’s zul je ontvangen in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als zwart wit.

Foto’s zijn de tastbare herinneringen van de jongste jaren van je kind. Ieder moment is wel een foto waard! Wil je lieve, grappige of aandoenlijke foto’s van je kleine, romantische foto’s met je partner of een foto als herinnering van de hele familie bij elkaar?

De fotoshoot kan bij je thuis gedaan worden, in een mooi park of op een andere mooie locatie. Er is van alles mogelijk. Ook voor communiefoto’s, jubilea en verjaardagen ben je bij mij aan het juiste adres. Laat me weten wat je wensen zijn en dan komen we er samen wel uit!

Familiefotografie
Familiefotografie

shoot klein maar fijn

Willen jullie als gezin op de foto? Gezellige foto’s van jullie allemaal, foto’s van de kids samen of apart? Kies dan voor dit pakket! 

Maximaal 5 personen

Locatie naar keuze

Duur: +/- 30 minuten

Fotokeuze binnen 2 dagen

10 digitale nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

Zowel kleur als zwart-wit

€ 185,-

Familiefotografie

shoot the bigger the better

Zijn jullie met een hele bende samen? Misschien met grootouders, ooms en tantes? Dan is dit het pakket voor jullie!

Maximaal 15 personen

Locatie naar keuze

Duur: +/- 60 minuten

Fotokeuze binnen 2 dagen

20 digitale nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

Zowel kleur als zwart-wit

€ 265,-

Cadeaubon Studio Foto&Zo

Cadeaubon!

Het leukste cadeau voor papa, mama, opa, oma of de gehele familie! Een fotoshoot-cadeaubon geven is een geweldige verrassing! Niet alleen hou je er een mooi aandenken aan over, de fotoshoot zelf is een leuke ervaring! Wil je een persoonlijk cadeau? Dan kan ik de cadeaubon voor je personaliseren met eigen tekst en/of een speciaal gekozen foto.

Familiefotografie

let's shoot

Niet alleen waardevolle resultaten, maar een leuke ervaring voor de gehele familie! Wil jij een met de hele familie op de foto? Boek dan nu een shoot!

Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: 

info@studiofotozo.nl 
+31 645 328 374

of stuur me een Whatsapp berichtje!


lieve woorden

Hester
Lees verder
Ik heb onlangs de kleine familie fotoshoot geboekt, inclusief 10 foto's. Ik ben zeer tevreden over de ervaring met deze fotograaf! Het maken van een afspraak verliep vlot en gemakkelijk via e-mail. Toen we iets te vroeg op de afgesproken locatie arriveerden, stond ze al klaar, wat echt geweldig was. We konden meteen aan de slag. De fotoshoot vond plaats op verschillende mooie plekken en verrassend genoeg waren we binnen no-time klaar.
Bram
Lees verder
We hebben een hele geslaagde familieshoot met Charlotte achter de rug. In een korte tijd (het was koud buiten) wist ze prachtige foto's te schieten. Geen eenvoudige opgave met wat kleintjes die op de foto gingen. Het contact verliep bovendien erg soepel. Een dikke aanrader!
Familie Kurstjens
Lees verder
Wat zijn we blij met de prachtige foto’s die Charlotte heeft gemaakt! Je zou vergeten dat het maar een paar graden boven nul was en onze kleuter lekker eigenwijs. Met geduld wist Charlotte ons toch stralend op de gevoelige plaat vast te leggen. En daardoor hebben we voor altijd een herinnering aan deze bijzondere tijd in ons leven. We bevelen Studio Foto&Zo van harte aan!
Vorige
Volgende
CLOSE