Familie

Waardevolle herinneringen

Van de kids, je gezin of de hele familie!

Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie
Familiefotografie

Ongedwongen en persoonlijk. Ik neem de tijd jullie in beeld te brengen zoals jullie echt zijn.

Ik verzorg een professionele fotoshoot voor de hele familie! Uiteraard maak ik het ook leuk voor de kleintjes. Je kiest uit de fotokeuze (een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk) je favoriete foto’s uit en deze krijg je nabewerkt enkele dagen na de fotoshoot digitaal gestuurd. Alle foto’s zul je ontvangen in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als zwart wit.

Foto’s zijn de tastbare herinneringen van de jongste jaren van je kind. Ieder moment is wel een foto waard! Wil je lieve, grappige of aandoenlijke foto’s van je kleine, romantische foto’s met je partner of een foto als herinnering van de hele familie bij elkaar?

De fotoshoot kan bij je thuis gedaan worden, in een mooi park of op een andere mooie locatie. Er is van alles mogelijk. Ook voor communiefoto’s, jubilea en verjaardagen ben je bij mij aan het juiste adres. Laat me weten wat je wensen zijn en dan komen we er samen wel uit!

Familiefotografie

Shoot Klein maar fijn!

Willen jullie als gezin op de foto? Gezellige foto’s van jullie allemaal, foto’s van de kids samen of apart? Kies dan voor dit pakket! 

Maximaal 5 personen

Locatie naar keuze

Duur: +/- 30 minuten

Fotokeuze binnen 2 dagen

10 digitale nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

Zowel kleur als zwart-wit

€ 165,-

Familiefotografie

Shoot the Bigger the Better!

Zijn jullie met een hele bende samen? Misschien met grootouders, ooms en tantes? Tijd voor een foto van jullie allen! Kies voor dit pakket!

Maximaal 15 personen

Locatie naar keuze

Duur: +/- 60 minuten

Fotokeuze binnen 2 dagen

20 digitale nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

Zowel kleur als zwart-wit

€ 235,-

Familiefotografie
Cadeaubon Studio Foto&Zo

Cadeaubon!

Het leukste cadeau voor papa, mama, opa, oma of de gehele familie! Een fotoshoot-cadeaubon geven is een geweldige verrassing! Niet alleen hou je er een mooi aandenken aan over, de fotoshoot zelf is een leuke ervaring! Wil je een persoonlijk cadeau? Dan kan ik de cadeaubon voor je personaliseren met eigen tekst en/of een speciaal gekozen foto.

Familiefotografie

Let's shoot!

Niet alleen waardevolle resultaten, maar een leuke ervaring voor de gehele familie! Wil jij een met de hele familie op de foto? Boek dan nu een shoot!

Familiefotografie

Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: 

info@studiofotozo.nl 
+31 645 328 374

of stuur me een Whatsapp berichtje!

CLOSE