Autofotografie

Autofotografie
Autofotografie
Autofotografie
Autofotografie

Voor professionele autofotografie ben je bij Studio Foto&Zo op de juiste plek!

Altijd al prachtige foto’s van je auto of motor willen hebben?

Professionele foto’s gemaakt door een fotograaf met veel passie voor auto’s. Zo wordt je auto perfect in beeld gebracht. De foto’s worden gemaakt met professionele apparatuur en er wordt samen gezocht naar een locatie die past bij de uitstraling van de auto. Hierbij speelt niet alleen omgeving, maar ook het licht een belangrijke rol. Daarom wordt er ook gekeken naar het juiste tijdstip van de dag. Foto’s bij daglicht geven uiteraard een heel andere sfeer dan foto’s bij zonsondergang of zelfs in het donker. Kennis van auto’s, ervaring met autofotografie en een professionele werkwijze zorgen voor mooie eindresultaten. Niet alleen voor foto’s van je auto, maar ook van je motor kun je bij ons terecht!

 

Wil je een foto laten afdrukken? Dat is zeker mogelijk. Niet alleen op fotopapier, maar denk ook eens aan een afdruk op plexiglas, dibond of aluminium. Er is van alles mogelijk!

Autofotografie Klein

1 auto

Locatie naar keuze

Duur: +/- 1 uur

Fotokeuze binnen 2 dagen

Eindresultaat: 5 nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

€ 125,-

Autofotografie

Autofotografie groot

1 auto

Locatie naar keuze

Duur: +/- 2 uur

Fotokeuze binnen 2 dagen

Eindresultaat: 10 nabewerkte foto’s

Foto’s in hoge digitale resolutie

€ 175,-

Autofotografie
Autofotografie

auto- of motor fotoshoot op maat

Wil je een fotoshoot met meerdere auto’s, op een speciale locatie of heb je bepaalde wensen? Vertel me hoe jij jouw auto of motor graag gefotografeerd ziet, dan gaan we daarmee aan de slag!

AUTO event

Organiseer je een auto event? Dan is een verslag van de dag een leuke herinnering! Hiervoor werk ik al jaren samen met fotograaf en videograaf Jules Heynen van Seyoch Mediadesign. We verzorgen sfeerfoto’s van de gehele dag, foto’s van specifieke (show)auto’s, detailfoto’s en brengen alle hoogtepunten goed in beeld.  We hebben ruime ervaring opgedaan op events zoals Bimmerfest, Bimmerworld en vele andere meetings, zoals BMS meetings, oldtimermeetings etc. 

Een video van het evenement is ook mogelijk. Kijk voor video’s van voorafgaande jaren in het portfolio van Jules op zijn website.

NEEM CONTACT OP
voor een vrijblijvende offerte voor jouw event!

CLOSE