Over

Wie ben ik?

Ik ben Charlotte, geboren en getogen in Midden-Limburg. Een echt dorpskind dat later naar de stad verhuisde. Inmiddels weer terug naar het platteland en wel in het gezellige Maasbracht. 

In 2013 studeerde ik af als Fotografisch Vormgever met een architectuurserie. Hoewel architectuur me nog steeds interesseert, werk ik toch het liefste met mensen. Geen mens is hetzelfde en dat maakt mijn vak zo mooi! Vooral bruiloften fotografeer ik graag.

Story telling

Voor mij is fotografie ‘story telling’. Een foto is een echt moment vastleggen in plaats van regisseren. Van bruidsparen hoor ik vaak dat ze amper gemerkt hebben dat ik er was. En zo hoort dat! Onzichtbaar op de achtergrond, vang ik momenten zoals ze echt gebeuren, persoonlijk en ongedwongen. Ik ben een gevoelsmens die zich in iedere shoot, iedere bruiloft zo goed mogelijk inleeft in jullie dag. Het is voor mij enorm belangrijk dat er een klik is, daarom vind ik fijn om kennis te maken! Als jullie je op je gemak voelen, ontstaan de meest natuurlijke foto’s.

Heb je nog vragen of wil je een shoot boeken?

Neem gerust contact met me op! 

CLOSE