Portret

Wil jij ook in het zonnetje worden gezet? 

Ik zet je op de foto zoals je echt bent

Portret
Portret
Portret
Portret

Een mooi portret van jezelf, samen met je geliefde of met je huisdier?

Voor allerlei portretten kun je bij Studio Foto&Zo terecht. Ook voor zakelijke portretten kun je een afspraak maken. Niets is te gek! 

Je kunt ook een fotoshoot cadeau geven! We hebben leuke cadeaubonnen om als cadeau te geven! 

Tevens kun je via Studio Foto&Zo je mooiste portret laten afdrukken of printen op canvas, aluminium of glas. We hebben goede connecties met lokale drukkerijen in de buurt, waardoor je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Informeer naar de mogelijkheden! 

Waarom kiezen voor portretfotografie bij Studio Foto&Zo?

ERVARING

Niet alleen het eindresultaat telt, de fotoshoot zelf is zeker ook een unieke ervaring! Die maak ik leuk voor zowel volwassenen als kinderen, en natuurlijk ook alle huisdieren die meekomen!

AANDACHT

Elk mens is anders en daarom verloopt geen enkele fotoshoot hetzelfde. Niks moet, alles mag! Ik speel in op je behoeftes en wensen tijden de shoot en zorg voor een ontspannen sfeer. 

KWALITEIT

Kies je voor Studio Foto&Zo, kies je voor kwaliteit. Met professionele apparatuur, jarenlange ervaring en kennis van licht en compositie sta ik voor je klaar! Zowel op de fotoshoot 

Ontspannen en ongedwongen foto's maken die passen bij jou als persoon

Aangenaam!

Voorafgaand aan de fotoshoot maken we (telefonisch/online) kennis en vertel je me wat je wensen zijn. We gaan hiervoor op zoek naar een geschikte setting. Daarbij hoort zowel locatie als tijdstip. De fotoshoot kan bij je thuis gedaan worden, in een mooi natuurgebied of op een andere locatie. Wil je samen met je partner een romantische setting, dan is zonsondergang de perfecte tijd van de dag om de foto’s te maken. Voor een familieshoot kan het ochtendlicht in de lente weer heel mooi zijn. Samen maken we jouw plaatje compleet. 

Tijd om te shooten!

Veel mensen vinden het onwennig om voor de camera te staan. Tijdens de fotoshoot zal ik je dan ook goed begeleiden. Ik stel je op het gemak, laat je nooit poses doen die oncomfortabel voor je zijn en in zijn geheel hoeft er helemaal niet zoveel geposeerd te worden. Veel intiemere, persoonlijke foto’s ontstaan door iets ’te doen’. Denk aan een stukje lopen, samen lachen, in de lucht springen, een spannend verhaal vertellen, plezier hebben! Behalve dat jullie waardevolle herinneringen aan een fotoshoot overhouden, is een fotoshoot ook een hartstikke leuke ervaring!

 

De fotoshoot is klaar. En nu?

Direct na de fotoshoot ontvang je een fotokeuze. Dit is een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk. Hieruit kies je  de favoriete foto’s uit en deze krijg je enkele dagen na de fotoshoot digitaal en nabewerkt toegestuurd. Alle foto’s zul je ontvangen in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als zwart wit.

 

Portret

Shoot portret klein

1 persoon

Duur: 30-60 minuten

Locatie naar keuze

5 digitale nabewerkte foto

Hoge resolutie, zonder watermerk

€ 95,-

Portret

Shoot PORTRET Plus

1-2 personen

Duur: 60-90 minuten

Locatie naar keuze

10 digitale nabewerkte foto’s

Hoge resolutie, zonder watermerk

€ 165,-

Portret

Wil je samen met je hond, kat, paard of
andere harige vriend op de foto? 

Kijk dan eens naar mijn dierenshoots!
Dit kan bij jullie thuis of op locatie.

Let's shoot!

Wil jij ook zo’n leuke toffe ervaring met waardevolle foto’s als aandenken? Boek dan nu een fotoshoot! 

Portret

Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: 

info@studiofotozo.nl 
+31 645 328 374

of stuur me een Whatsapp berichtje!

CLOSE