Hondenfotografie

Je trouwe viervoeter

pure, ontspannen, grappige of ontroerend foto's

Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie

Ik fotografeer jouw dier zoals hij echt is.

Jij kent zijn karakter en zijn streken. Door zowel hond als baasje op het gemak te laten voelen, ontstaan echte foto’s. Echte emoties, echte momenten. Niks moet, alles mag.

Willen jullie samen op de foto? Dan leg ik jullie connectie vast. Geposeerd in de camera kijken mag een keertje, maar door samen te lopen, spelen of knuffelen ontstaan de foto’s waarop jullie band echt te zien zijn. Voel jullie vrij! Studio Foto&Zo staat voor spontane en ongedwongen hondenfotografie!

Heb je geen hond, maar een eigenwijze kat die je graag op de foto gezet wil hebben? Of misschien wel een lief konijn, fluitend vogeltje of gezellig varken? Niet alleen voor honden, maar voor alle dieren sta ik klaar om een onvergetelijke fotoshoot te doen! 

Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie

Hoe ga ik te werk?

Hondenfotografie is niks forceren en veel geduld hebben. Ik neem de tijd voor jullie, dat resulteert in de beste foto’s. Niet alleen het eindresultaat telt, een fotoshoot moet ook een leuke ervaring zijn! Vertel me wat je voorkeuren zijn, welke foto’s wil je graag van jouw viervoeter zien. Dan gaan we daarmee aan de slag!  

de locatie

Kies een plek waar jullie vertrouwd zijn, het bos, de hei of lekker samen op de bank bij jullie thuis! Ik maak portretfoto’s, actiefoto’s, foto’s van jullie samen. Ook het tijdstip telt. Bij zonsondergang kunnen er prachtige foto’s gemaakt worden, maar ben jij net als je hond een ochtendmens, dan gaan we gewoon vroeg op uit samen!

het eindresultaat

Na de fotoshoot stuur ik je een fotokeuze toe, die bestaat uit foto’s in klein formaat met watermerk. Hieruit kies jij de foto’s die jij het mooist vindt. De gekozen foto’s ontvang je digitaal zowel in kleur als in zwart wit en lever ik aan in groot digitaal formaat (300 dpi). Je krijgt een mooie houten usb-stick om ze goed te bewaren!

hondenshoot basis

1 hond maximaal 2 baasjes 

Duur: +/- 1 uur 

Extra hond € 25,-

5 nabewerkte foto’s

zowel in kleur als zwartwit 

€ 95,-

Hondenfotografie

hondenshoot groot

1 hond maximaal 2 baasjes 

Duur: +/- 1,5-2 uur 

Extra hond € 25,-

10 nabewerkte foto’s

zowel in kleur als zwartwit 

€ 165,-

Hondenfotografie

puppy abonnement

Van nieuwsgierige pup naar de jong volwassen onderzoeker, je hondje groeit razendsnel! Elke fase heeft zijn charme. Laat de groei van je hond professioneel vastleggen en bouw zo een mooi aandenken op. Ook voor volwassen honden is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Net als bij de fotoshoot Basis en de fotoshoot Groot, ontvang je een fotokeuze en alle gekozen foto’s digitaal zowel in kleur als zwart. Tevens ontvang je een klein foto album van 21,5×27 cm met alle foto’s van het hele jaar in mooie kwaliteit als blijvende herinnering. 

 

Ieder kwartaal een fotosessie

Fotokeuze na iedere shoot

Per shoot 5 prachtige foto’s als eindresultaat

Alle gekozen foto’s worden nabewerkt

Zowel in kleur als zwart-wit

Gedurende 1 jaar

4 fotosessies in totaal

Een fotoalbum

Prijs voor 1 jaar € 305,-

Hondenfotografie
Hondenfotografie

Cadeaubon hondenfotografie!

Het leukste cadeau voor alle baasjes! Een fotoshoot-cadeaubon geven is een geweldige verrassing! Niet alleen hou je er een mooi aandenken aan over, de fotoshoot zelf is een leuke ervaring voor hond en baasje! Wil je een persoonlijk cadeau? Dan kan ik de cadeaubon voor je personaliseren met eigen tekst en/of een speciaal gekozen foto.

Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
Hondenfotografie
CLOSE